Koristite Mergado kao editor podataka

Article published 30.04.2020

Mergado nije samo alat za uređivanje feedova vaše e-trgovine za uspoređivače cijena, proizvoda ili drugih reklamnih portala. Mergado možete isto koristiti i za općenito uređivanje XML a CSV feedova koje koristite za import u vašu e-trgovinu ili je šaljete vašim veleprodajnim partnerima. U ovom blogu vam pokažemo mogućnosti kako Mergado koristiti kao “urednika” vaših feedova.

 

Mergado je spretan editor podataka

Kad imate e-trgovinu, ili kao agentura uređivate više e-trgovina za svoje klijente, onda postoji nekoliko razloga zašto probati Mergado. Jedan od njih je uređivanje svih feedova od vaših dobavljača ili uređivanje feedova za vaše veleprodajne partnere. To je upotreba Mergada kao “urednika feedova”.

Osnovne modifikacije:

  • sakrivanje proizvoda
  • postavljanje različitih cijena vašim kupcima/klijentima
  • uređivanje slika proizvoda uz pomoć Feed Image Editora
  • itd.

Napredne modifikacije

Vaš feed podataka možete proširiti o podatke iz više izvora

U Mergadu možete dodati podatke iz drugih izvora, kao naprimjer iz aplikacije Bidding Fox Elements. Ili uz pomoć pravila za import CSV datoteke, koje vaš feed podataka proširi o podatke iz drugog izvora. Na taj način možete napr. “Doimportirati” podatke o aktualnom stanju vašeg inventara zalihe.

Izlazni feed importirajte u druge platforme

Druga mogućnost rada s Mergadom kao “urednikom feedova” je importiranje izlaznog feeda u druge platforme koje znaju importirati podatke u XML ili CSV formatu. Ovu mogućnost će posebno cijeniti korisnici Woocommerce i sličnih usluga

Mergado može biti korisno korisnicima Woocommerce.

Definirajte svoj vlastiti format feeda

Kad imate neku posebnu specifikaciju feeda, koji Mergado ne zna, iskoristite custom format. U custom formatu možete definirati svoj vlastiti format feeda e-trgovine koji će se lako učitati u Mergado.

Mergado je višenamjenski alat. Ne ograničavajte rad s njim samo na uredivanje feedova za uspoređivače proizvoda i ponuda. Kad vam zatreba koristite ga kao općenit editor podataka s kojim možete uređivati sve feedove od dobavljača ili za veleprodajne partnere.

Dodaj komentar