FAVI

Što je FAVI

FAVI je specijalizirana tražilica namještaja i dekoracija. Na Favi također nađete kuhinjsku opremu, kupaone i sve što pripada kućnom tekstilu. Glavna centrala tražilice je u Češkoj gdje u 2020 godini surađuje s više od 900 trgovina i prosječno stranice posjeti 100 000 ljudi dnevno. Osim Češke je Favi i u Slovačkoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Mađarskoj i ove godine je došao u Hrvatsku. Ovdje sad sa specijaliziranom tražilicom surađuje 30 trgovina.

 

🇨🇿 FAVI.cz 🇭🇺 FAVI.hu 🇷🇴 FAVI.ro
🇸🇰 FAVI.sk 🇵🇱 FAVI.pl 🇭🇷 FAVI.hr

 

Kako surađivati s Favi?

Bilo koja trgovina, koja nudi proizvode iz segmenta namještaja i dekoracija.

Plaća se po klikovima. Cijene klikova su različite, ovisi na kategoriji kojoj proizvod pripada. Minimalna cijena po kliku je 0,30 kn.

Favi nema svoju vlastitu specifikaciju feeda. U suštini prihvaća bilo koju specifikaciju feeda od drugih uspoređivača, npr. Google product feed, Heureka, Zboží.cz, Ceneo.pl, Compari.ro, Árukereső.hu.

Izvor podataka je tradicionalan XML import. Može biti u formatu npr. Google product feed, Heureka, Zbozi.cz, Ceneo.pl, Compari.ro, Árukereső.hu.

Preko URL linka. Iz njega bude Favi pravilno preuzimati podatke o vašoj ponudi.

Kako može pomoći Mergado s oglašavanjem na Favi? 

Mergado je feed marketinški alat, uz koji možete skupno i automatizirano uređivati oglašavanje za većinu glavnih portala za uspoređivanje proizvoda. 

  • Mergado podržava svih 6 Favi specifikacija.
  • Za sve domene FAVI nudimo besplatan Audit Feedova i Mergado zna automatski ispunjavati category tree.
  • Koristite li WooCommerce, PrestaShop ili OpenCart i želite oglašavati na Favi? Povežite se jednostavno preko našeg besplatnog Mergado Packa
  • Slike su jedan od najbitnijih komponenata uspjeha na Favi. Skupno proizvodne slike možete uređivati u aplikaciji Feed Image Editor.
     

 

Na Favi u HR još nema konkurencije! Kad usporedite na primjer s Češkom, Slovačkom ili ostalim državama, što se broja trgovina i ponuda tiče, Hrvatsko Favi je još “mali gradić” ili “veće selo”. Iskoristite to kao priliku i budite tamo između prvim trgovinama!

Od sada Favi u Hrvatskoj!

Tražilica namještaja i dekoracija Favi ima nekoliko novosti. Dominira nova Help stranica (nažalost samo na engleskom i češkom) za klijente i dolazak u Hrvatsku. Pregledajte kako iskoristiti aktualne novosti za još bolje uređivanje vašeg oglašavanja.

29.06.2020