Kako oglašavati na Facebooku

Kako oglašavati na Facebooku

Od svog nastanka 2004 godine, Facebook je postao na nekoliko godina najomiljenija socijalna mreža svijeta. U sadašnjosti možemo polemizirati da li je stalno toliko uspješan, ali sa sigurnošću možemo reći da je to stalno jedan od najjačih kanala za marketing. I postao još jači kad akvizirao Instagram. Ovaj reklamni kanal omogućava sponzoriranje postova, i inserciju proizvoda na sistemu PPC kroz XML feed

Kako može pomoći Mergado s oglašavanjem na Facebooku

Mergado je feed marketing alat, uz koji možete uređivati podatke proizvodnih feedova i automatizirano podešavati inserciju, za većinu portala za oglašavanje ukljućujući i Facebook.

  • Mergado nudi kompletnu podršku formata Facebook XML. 
  • Spremnost vašeg feeda možete besplatno provjeriti u besplatnom Auditu feedova.
  • Možete provjeriti i spremnost slika proizvoda koje imate u vašoj e-trgovini kroz besplatan Audit slika.
  • Kad želite implementirati Facebook Pixel i vaša platforma e-trgovine je WooCommerce, Presta Shop ili Open Cart, možete probati naš besplatan modul Mergado Pack.

 

 

Uvjeti oglašavanja na Facebooku? 

Izvor podataka kroz koji šaljete informacije o vašoj ponudi su XML importi. 

Podaci moraju biti na URL adresi. 

Više blogova o Facebook oglašavanju

Instagram u Poljskoj sad više radi kao trg. Njihovu poziciju ojačao koronavirus

Istočna Europa je bila pogođena manje Covidom-19 nego zapadno dio Europe. Lockdown je ali bio više manje isti za sve europske države. I zatvorene prodavnice su ubrzale prelazak u digital. Prema agenciji Arvato se trgovine sad usredotočile na omnichanel prodaju, uglavnom na socijalne mreže.

23.02.2021