O nama

Mergado - pametan editor proizvodnih feedova

Mergado je marketinški softver alat za uređivanje proizvodnih feedova vaše e-trgovine. S Mergadom možete jednostavno oglašavati robu vaše e-trgovine na portalima za oglašavanje. Jednostavno možete u Hrvatskoj prodavati na Jeftinije.hr, Nabava.net, FAVI, GLAMI, Google Shopping, Facebook Shopping ili prodavati izvan Hrvatske na 400+ portalima širom svijeta, kad razmišljate nad ekspanzijom. 

Specifikacije feedova koje stvara Mergado uvijek odgovaraju zahtjevima portala za oglašavanje, jer sa svim portalima surađujemo, i oni provjeravaju naše specifikacije

Povijest - Kako je počela naša priča? 

Mergado je prvo bio razvijano samo za interne potrebe kad smo bili marketinška agencija. Služili smo se njim za uređivanje proizvodnih feedova naših klijenata. U toj smo dobi stalno imali probleme s proizvodnim feedovima naših klijenata,zbog različitih specifikacija uspoređivača i tražilica, i nužno je bilo naći efektivno rješenje. Ovdje se 2010 pojavila ideja razvoja softver alata koji bi mogao automatsko e-trgovinama uređivati feedove bez obzira na platformu e-trgovine (jer e-trgovine kako znamo su na različitim platformama i svaka zahtjeva poseban pristup). 

Mergado je nama i našim klijentima bilo toliko korisno da smo u veljači 2012 godine otvorili novu firmu. Postali smo SAAS projekt. Mergado - pametan editor proizvodnih feedova. Slijedeće godine smo počeli certificirati Mergado stručnjake. Marketingaše koji koriste aplikaciju u svom radu. I nas veseli da to su samo TOP agencije i stručnjaci za marketing u Europi. 

Tijekom razdoblja korone certificiramo stalno, samo smo promijenili način kako. Prije morali stručnjaci doći do našoj glavnoj centrali u Brnu na cjelodnevni trening Mergada za napredne, i posle tog treninga si mogli uraditi certifikacijski test, da bi dobili badge Mergado certificirani stručnjak. Sad ide sve online i izgleda da ćemo tako i nastavljati. 

Postupno rastemo i širimo se. Prvo smo ekspandirali u Slovačku, koja je sad naša druga glavna zemlja odmah iza Češke. Posle ekspanzije u Slovačku smo ekspandirali s našim softverom u zemlje zapadne Europe ( Mergado je i na EN jeziku) i u Poljsku (Mergado je i na poljskom). Sad ekspandiramo zbog porasta stranih klijenata u Mađarsku, Njemačku, Austriju, Švicarsku i na cijeli Balkan (da želimo biti svim korisnicima Mergada bliže). 

Naš tim

Iz male grupe programera na početku, smo postali veliki tim profesionalaca. U timu nas je 25 i podijeljeni smo u dvije ekipe. Mergado DEVs (čarobnjaci najviše klase) i Mergado Servisni tim (koji pruža tehničku podršku klijentima putem telefona, e-mailova i drugih medija).

Kontakt

Uvjeti korištenja

  • Uvijeti korištenja su na engleskom jeziku. 

Preuzimanje datoteka

  • Grafika, logo.