Kako oglašavati na Árukereső

Što je Árukereső

 

Árukereső je prisutno na mađarskom tržištu od 2004 godine. Osim Mađarske je firma prisutna u Rumunskoj (Compari) i Bugarskoj (Pazaruvaj). 2016 je ova trojica uspoređivaca postala dio Heureka Group

Trenutno na Árukereső oglašava više od 3900 e-trgovina. Prosječan mjesečni promet stranice je više od 12 milijuna posjetitelja mjesečno. Uspoređivač ima uz klasične stranice s veoma intuitivnim sučeljem i mobilnu aplikaciju.

Kako može Mergado pomoći s oglašavanjem?

Mergado je softver alat za uređivanje proizvodnih feedova vaše e-trgovine. Automatizirano možete podešavati vaše oglašavanje za različite portale za oglašavanje ukljućujući Árukereső.

  • Mergado nudi kompletnu podršku Árukereső formata
  • Besplatno možete provjeriti spremnost vašeg proizvodnog feeda za Árukereső na Audit feedova.
  • Besplatno možete provjeriti i spremnost proizvodnih slika vaše e-trgovine. I kad bi vas zanimal feed image marketing i skupno uređivanje slika, onda možete probati Feed Image Editor na 15 dana. 
  • Je li vaša trgovina na Woocommerce, Open Cart ili Presta Shop platformi? Iskoristite besplatan Mergado Pack da biste se jednostavnije povezali na Árukereső.

 

 

 

Kako se povezati na Árukereső.hu?

Árukereső.hu - najomiljeniji uspoređivač u Mađarskoj

Narasli ste toliko da vam je hrvatska eCommerce scena postala mala? Razmišljate o ekspanziji? A što mađarsko tržište? O Mađarskom tržištu se već nekoliko godina priča da je jedno od najidealnijih tržišta za ekspanziju e-trgovine. A gdje drugdje započeti oglašavanje nego na najvećem lokalnom uspoređivaču Árukereső. U ovom članku vam predstavimo broj jedan mađarskih uspoređivača, i pokažemo kako vam može Mergado na njemu pomoći s oglašavanjem. 

31.03.2021