Blog

Oglašavajte na međunarodnom tržištu preko tražilice Kelkoo Group

Hrvatska vam je postala mala i razmišljate o širenju na inozemstvo? Europski pionir uspoređivača cijena i proizvoda Kelkoo vam omogući prodaju vaše robe u 26 državama na svijetu. Prije ekspanzije možete na Kelkoo probati ciljano tržište, ili probati više tržišta i naći koje će biti za vas najviše odgovarajuće. Saznajte šta sve vama treba za oglašavanje preko engleskog uspoređivača. 

 

07.12.2020
Šta su proizovodni feedovi

Kvalitetan feed s podacima o vašoj ponudi trgovine je kičma uspješnog oglašavanja. Nasuprot oglašavanju u pretraživačkoj mreži kad se insercija pokazuje ovisno na ključnim riječima, na portalima za usporedbu se proizvodi pokazivaju prema sistemu tog jednog portala preko feeda/ izhoda iz vaše trgovine. 

11.09.2020
Portali za usporedbu cijena i ponuda u Hrvatskoj

Trenutno su uspoređivači jedni od najviše konverznih kanala digitalnog marketinga. Portali za usporedbu ponuda i cijena na jednom mjestu skupljaju ponude e-trgovina. Time pomažu kupcima u odlučivanju gdje najbolje kupiti proizvod koji traže. 

01.09.2020
Postavljanje besplatne dostave u e-trgovini

Često nas e-trgovci pitaju kako postaviti besplatnu dostavu samo na nekoliko dana ili trajanje akcije, npr. Vikend besplatne dostave. S Mergadom to podesite jednostavn u nekoliko "klikovima" (opet izrada izbora proizvoda, i izrada jednog pravila :)).

16.07.2020
Postavite u Megradu cijenu dostave prema težini robe

Postavite u Mergadu troškove na dostavu tako da biste vašim kupcima nudili samo načine dostave koje žele i da bi vam troškovi odgovarali cijenama koje imate na vašoj e-trgovini.

15.07.2020
Postavite dostavu za poznate uspoređivače i reklamne sisteme

Kvalitetno podešavanje dostave na vašoj e-trgovini je baš jako oružje na konkurenciju. Imamo za vas pregledan vodič kako u Mergadu postaviti pravila za cijenu dostave kod najpoznatijih tražilica i portala za oglašavanje.

15.07.2020
Od sada Favi u Hrvatskoj!

Tražilica namještaja i dekoracija Favi ima nekoliko novosti. Dominira nova Help stranica (nažalost samo na engleskom i češkom) za klijente i dolazak u Hrvatsku. Pregledajte kako iskoristiti aktualne novosti za još bolje uređivanje vašeg oglašavanja.

29.06.2020
Mergado FAQ: Fakturiranje

Početkom svakog mjeseca se radi u Mergadu fakturiranje e-trgovina, koje naši korisnici uređuju.Izdavanje faktura je vrlo česta tema koju korisnici Mergado rješavaju s tehničkom podrškom. Kad želite temeljito znati kako se fakturira u Mergadu, ili kako promijeniti podatke na fakturi onda nastavite čitati ovoj članak.

 

02.06.2020
Mergado Audit XML

Otkrijte s auditom i te najmanje greške XML feeda vaše e-trgovine i uklonite probleme koje koče vašu inserciju. Kad ste Mergado audit već probali ili tek audit feeda želite uraditi ova mala enciklopedija opisuje sve ključne pojedinosti.

12.05.2020
Mergado kao editor podataka za Woocommerce

Mergado nije samo alat za uređivanje feedova vaše e-trgovine za uspoređivače cijena, proizvoda ili drugih reklamnih portala. Mergado možete isto koristiti i za općenito uređivanje XML a CSV feedova koje koristite za import u vašu e-trgovinu ili je šaljete vašim veleprodajnim partnerima. U ovom blogu vam pokažemo mogućnosti kako Mergado koristiti kao “urednika” vaših feedova.

30.04.2020