Blog

Ekspandirajte efektivno na mađarsko e-commerce tržište. Prodavajte na Olcsóbbat.hu

Tražite što najviše kanala za oglašavanje robe u Mađarskoj? Onda ne zaboravite da Mađarski marketplaceovi nisu samo Árukereső i Árgep. Vrlo popularan je ovdje i Olcsóbbat, već od 2005 godine. Pogledajmo izbliza.

04.06.2021
Árukereső.hu - najomiljeniji uspoređivač u Mađarskoj

Narasli ste toliko da vam je hrvatska eCommerce scena postala mala? Razmišljate o ekspanziji? A što mađarsko tržište? O Mađarskom tržištu se već nekoliko godina priča da je jedno od najidealnijih tržišta za ekspanziju e-trgovine. A gdje drugdje započeti oglašavanje nego na najvećem lokalnom uspoređivaču Árukereső. U ovom članku vam predstavimo broj jedan mađarskih uspoređivača, i pokažemo kako vam može Mergado na njemu pomoći s oglašavanjem. 

31.03.2021
Instagram u Poljskoj sad više radi kao trg. Njihovu poziciju ojačao koronavirus

Istočna Europa je bila pogođena manje Covidom-19 nego zapadno dio Europe. Lockdown je ali bio više manje isti za sve europske države. I zatvorene prodavnice su ubrzale prelazak u digital. Prema agenciji Arvato se trgovine sad usredotočile na omnichanel prodaju, uglavnom na socijalne mreže.

23.02.2021
Oglašavajte na međunarodnom tržištu preko tražilice Kelkoo Group

Hrvatska vam je postala mala i razmišljate o širenju na inozemstvo? Europski pionir uspoređivača cijena i proizvoda Kelkoo vam omogući prodaju vaše robe u 26 državama na svijetu. Prije ekspanzije možete na Kelkoo probati ciljano tržište, ili probati više tržišta i naći koje će biti za vas najviše odgovarajuće. Saznajte šta sve vama treba za oglašavanje preko engleskog uspoređivača. 

 

07.12.2020
Šta su proizovodni feedovi

Kvalitetan feed s podacima o vašoj ponudi trgovine je kičma uspješnog oglašavanja. Nasuprot oglašavanju u pretraživačkoj mreži kad se insercija pokazuje ovisno na ključnim riječima, na portalima za usporedbu se proizvodi pokazivaju prema sistemu tog jednog portala preko feeda/ izhoda iz vaše trgovine. 

11.09.2020
Portali za usporedbu cijena i ponuda u Hrvatskoj

Trenutno su uspoređivači jedni od najviše konverznih kanala digitalnog marketinga. Portali za usporedbu ponuda i cijena na jednom mjestu skupljaju ponude e-trgovina. Time pomažu kupcima u odlučivanju gdje najbolje kupiti proizvod koji traže. 

01.09.2020
Postavljanje besplatne dostave u e-trgovini

Često nas e-trgovci pitaju kako postaviti besplatnu dostavu samo na nekoliko dana ili trajanje akcije, npr. Vikend besplatne dostave. S Mergadom to podesite jednostavn u nekoliko "klikovima" (opet izrada izbora proizvoda, i izrada jednog pravila :)).

16.07.2020
Postavite u Megradu cijenu dostave prema težini robe

Postavite u Mergadu troškove na dostavu tako da biste vašim kupcima nudili samo načine dostave koje žele i da bi vam troškovi odgovarali cijenama koje imate na vašoj e-trgovini.

15.07.2020
Postavite dostavu za poznate uspoređivače i reklamne sisteme

Kvalitetno podešavanje dostave na vašoj e-trgovini je baš jako oružje na konkurenciju. Imamo za vas pregledan vodič kako u Mergadu postaviti pravila za cijenu dostave kod najpoznatijih tražilica i portala za oglašavanje.

15.07.2020
Od sada Favi u Hrvatskoj!

Tražilica namještaja i dekoracija Favi ima nekoliko novosti. Dominira nova Help stranica (nažalost samo na engleskom i češkom) za klijente i dolazak u Hrvatsku. Pregledajte kako iskoristiti aktualne novosti za još bolje uređivanje vašeg oglašavanja.

29.06.2020