Od sada Favi u Hrvatskoj!

Article published 29.06.2020

Tražilica namještaja i dekoracija Favi ima nekoliko novosti. Dominira nova Help stranica (nažalost samo na engleskom i češkom) za klijente i dolazak u Hrvatsku. Pregledajte kako iskoristiti aktualne novosti za još bolje uređivanje vašeg oglašavanja.

Olakšajte si oglašavanje uz novi online vodič

Nova Help stranica bit će korisna e-trgovcima koji žele oglašavati na tražilici Favi. Stranica opisiva detaljno sve aspekte i uvjete oglašavanja. Tako da eCommerce amateri i eCommerce stručnjaci nađu na jednom mjestu sve što treba. Suradnja između tražilice i e-trgovcima od sada će biti još kvalitetnija

Stranica Help je podijeljena u četiri poglavlja, u kojima nađete savjeti za marketing i tehničke pojedinosti oglašavanja. Poglavlja ovdje:

  • Uvjeti suradnje
  • Zahtjevi za XML feed
  • Postavke kampanje
  • Najčešća pitanja
Izvor: https://www.favi.hr

Nađite s Favi mušteriju u drugim državama

Kad razmišljate o proširenju vašeg biznisa izvan granica Hrvatske, onda iskoristite mogućnosti ekspanzije s Favi. Favi u svom portfelju ima već nekoliko država iz srednje i istočne Europe (Češka, Slovačka, Poljska, Rumunjska, Mađarska i Hrvatska). Kad želite sad samo oglašavati u Hrvatskoj, Favi ima specijalnu ponudu. Do kraja lipnja doda vašu e-trgovinu u hrvatsku tražilicu besplatno.

K zařazení potřebujete:

  • Informace a data přeložené na e-shopu do chorvatštiny
  • Formát XML feedu v požadovaných standardech Favi

Da bi vas Favi dodalo na svoje stranice, morate imati:  

  • Informacije i podatke na hrvatskom jeziku (nije baš teško, zar ne? :))
  • Format XML feed-a u standarima koje zahtijeva Favi.

Udovoljavate zahtijevima? Prijavite svoju e-trgovinu preko prijamnog obrasca i Favi tim vas će informirati o sljedećim koracima. Ili saznajte vjoš više o FAVI.

Kao što je Favi ekspandiralo u Hrvatsku, ekspandiraju i hrvatski e-trgovci izvan Hrvatske. Iskoristite mogućnost ekspanzije preko tražilica ili uspoređivača cijena. Kad prodajete odjeću probajte na primjer cijelo europsku mrežu Glami. S djelotvornim uređivanjem feedova vam će pomoći Mergado isto kao s feedovima za Favi. Sami bez pomoći programera možete uz Mergado prilagođavati svoje proizvodne feedove. 

Mergado-Favi

Dodaj komentar