Oglašavajte na međunarodnom tržištu preko tražilice Kelkoo Group

Article published 07.12.2020

Hrvatska vam je postala mala i razmišljate o širenju na inozemstvo? Europski pionir uspoređivača cijena i proizvoda Kelkoo vam omogući prodaju vaše robe u 26 državama na svijetu. Prije ekspanzije možete na Kelkoo probati ciljano tržište, ili probati više tržišta i naći koje će biti za vas najviše odgovarajuće. Saznajte šta sve vama treba za oglašavanje preko engleskog uspoređivača. 

Prodavajte po cijelom svijetu s Kelkoo Group

Kelkoo Group služi kupcima k pretraživanju proizvoda na web shopovima i osigurava im najniže cijene. Web shopovima s druge strane osigurava zahtijevane preusmjeravanje na stranice trgovine, čime se povećava broj narudžbi.  

U 2017 godini Kelkoo je postalo prvi CSS premium partner Google-a. Tako Kelkoo Group osigurava da 100 % ponude za bidding će ući u licitiranje. Inaće u običajenom biddingu direktno u Google Shoppinzima si Google uzima 20 % iz ponude trgovine, u licitiranje onda ide samo 80 % vaše ponude. Tako profitiraju web shopovi jer koriste istu platformu, ali postižu značajnu uštedu

Pregled Kelkoo Group. Izvor: www.kelkoo.com

Kako oglašavati na Kelkoo

Portal radi na sistemu importiranja podataka o vašoj ponudi. U sistem ih šaljete preko u XML datoteke na URL adresi. Vaše proizvode razvrstava u kategorije sam Kelkoo sistem, stoga preporučavamo imati u feedu najdetaljnije podatke. Koje druge parametre zahtijeva Kelkoo u proizvodnom feedu / izhodu vašeg web shopa? Točnu dokumentaciju nađete na ovom linku.

Osim osnovni oglašavačkih usluga Kelkoo nudi i specijalizirane vodiče. Uz njihovu pomoć se kupci brže orijentiraju u više od 12 milijuna proizvoda. Jednostavno se kupcima pokazuju samo te proizvode, koje zahtijevaju.
 

Postavljanje eksporta u Mergadu

Kelkoo pixel uz besplatan Mergado Pack za WooComeerce, Presta Shop i Open Cart.

Servis za uspoređivanje Kelkoo nudi Kelkoo Sales Tracking pixel, koji služi mjerenju konverzija. Uz njega možete jednostavno mjeriti uspjehe vašeg oglašavanja na Kelkoo. Bolje ćete znati, da li je vama prodaja na Kelkoo isplatljiva ili nije. Aktivira se jednostavno. U sučelju besplatnog Mergado Pack odaberite zemlju u kojoj oglašavate i merchant ID. Gotovo je!    

Postavljanje Kelkoo pixela u Mergado Packu.

Kad još niste sigurni, da li ste spremni za oglašavnje na Kelkoo i da se vama isplati.. Počnite prvno s našim besplatnim auditom XML feeda, koji provjeri stanje vašeg feeda i preporuči popravke. 
 

Dodaj komentar