Proširenja

Mergado povezuje i druge usluge a platforme, koje vam mogu pomoći  optimizirati svoje oglašavanje na portalima za usporednu kupovinu (ali i na drugim platformama za oglašavanje). Probajte njihove mogućnosti!

Aplikacije

Proširite mogućnosti Mergada uz nove alate koje pomagaju povećavati benefite vaše e-trgovine. Ako je to alat za uređivanje slika za vaše facebook oglase, alat za automatsko licitiranje, analizu podataka, upravljanje cjenovnom politikom i tako dalje. Svi alati su tu da vam pomognu. 

Osim toga možete sve probati besplatno. Da biste saznali hoće li vam aplikacije biti korisne i da vam donesu prave benefite. Posjetite naš Mergado store za početak.                           

Više informacija

Moduli za e-shop platforme

Povežite svoju E-trgovinu sa svijetom uz pomoć Mergado Pack modula za OpenCart, PrestaShop a WooCommerce. Mergado Pack je besplatan alat, koji olakšava upravljanje digitalnim marketingom. Mergado pack generira univerzalan feed ili može u vašu platformu implementirati praćenje konverzija. Pomaže vam stvarati bolje XML podatke i integrirati funkcije kao je Facebook Pixel, Glami piXel i drugo.

Više informacija

Rješenja za e-Commerce programere

Jeste li programer e-trgovina tražeći jednostavan način kako omogućiti svojim klijentima prodaju na portalima za usporednu kupovinu bez potrebe stalnog praćenja konstantnih promjena u specifikacijama pojedinih XML feedova? Imamo za vas rješenje - Mergado product XML. Jedino što je potrebno uraditi je naučiti vaše e-commerce rješenje podržavati jedan od Mergado XML formata a Mergado će XML konvertirati u desetine različitih platforma za oglašavanje. Posjetite Mergado servis za programere e-trgovina a saznajte više.

Više informacija

Platforma za programere

Jeste li programer aplikacija? Iskoristite saradnju s Mergadom! Uz Mergado možete aplikacije ne samo razvijati ali i prodavati. Posjetitte Mergado servis za programere e-trgovina i iskoristite potencijal na maksimum! 

Više informacija